poll hoort sinterklaasintocht ommen op vrijdag

De Sinterklaasintocht in Ommen vindt dit jaar weer plaats op zaterdag. Rond 18.30 uur zet de Goedheiligman voet aan wal op de Vechtkade aan de Markt. Het is weer eens wat anders dan de afgelopen twee jaar, toen Sint en zijn pieten op vrijdagavond aan kwamen in Ommen.

De poll van deze week luidt:
[poll id=33]

Zaal Jansen
De poll van afgelopen week ging over de locatie van Zaal Jansen in Lemelerveld. Onlangs werd duidelijk dat de gemeente Dalfsen van plan is appartementen, drie-onder-één-kapwoningen en rijwoningen te bouwen op de plek waar de familie Jansen jarenlang het zalencentrum draaiende hield. Onder andere de vormen van het voormalig klooster van Lemelerveld keren terug. De meeste bezoekers (84,2%) van Vechtdal Centraal vinden de keuze voor nieuwbouw een goede zet. Slechts 15,8% is niet blij met de aankomende nieuwbouw in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.