Home / archiefcentraal / plaatselijk belang dalmsholte ommen opgericht

plaatselijk belang dalmsholte ommen opgericht

De vereniging laat weten dat Dalmsholte zich niet gehoord voelt door de gemeente Ommen. “Het bestuurlijk meest ondergewaardeerde deel van Ommen heeft zich ook eindelijk georganiseerd. Uiteindelijk bleek de aanpassing van de N348 de katalysator hiervan. Opnieuw bleek Dalmsholte niet gehoord en niet betrokken. Of in een te laat stadium, toen de race al gedeeltelijk gelopen was. Nu maakt Dalmsholte zich sterk.”

Het Bestuur bestaat uit voorzitter Jan Hulsink, vice-voorzitter Bert Vroon, secretaris-penningmeester Henk- Peter Meilink en leden Albert en Evert Jan Kleinlugtebeld. Op 22 januari 2016 vindt in het Buurthuis Dalmsholte ‘s avonds de eerste Algemene Leden Vergadering. Dan wordt de (lage) contributie vastgesteld en kunnen leden zich aanmelden. Verder kan iedereen aandachtspunten voor het overleg met het Gemeentebestuur van Ommen inbrengen.

Overleg
In 2016 vindt er overleg met de wethouder plaats en ook het voltallige college van burgemeester en wethouders komt dan langs. Inmiddels heeft er al ambtelijk overleg over het beheer van de publieke ruimte in Dalmsholte plaatsgevonden. De aanleg van glasvezel staat uiteraard ook hoog op de agenda. Die avond komen overigens ook de Stichting Buurthuis en het Buurtcomité bijeen.

Op vrijdag 8 januari is vanaf 19.00 uur de Nieuwjaarsreceptie. Deze wordt georganiseerd voor alle Dalmsholtenaren, door de Vechtdalkok, samen met Plaatselijk Belang, de Stichting Buurthuis en het Buurtcomité.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.