pec zwolle simpel langs roda jc

PEC Zwolle heeft zaterdagavond een eenvoudige overwinning geboekt op Roda JC. In Kerkrade werd het 0-5 Bij rust stond het 0-2.

Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs, ging Zwolle voortvarend van start. Al na 4 minuten spelen kwam de ploeg van trainer Ron Jans op voorsprong. Wouter Marinus kon een bal eenvoudig binnenwerken na een voorzet van aanvoerder Bart van Hintum.

Een kleine tien minuten later werd het al 0-2. Ryan Thomas werd gevloerd in de zestien meter en legde de bal vervolgens zelf op de penaltystip. Hij faalde niet en zette PEC Zwolle op rozen. In het restant van de eerste helft kreeg PEC nog een aantal goede kansen om de voorsprong te vergroten, maar dat lukte niet. Roda JC was nog een aantal keer dicht bij de aansluitingstreffer, maar kreeg de bal niet langs Begois.

Tweede helft
Nar rust ging PEC Zwolle door waar het gebleven was en kwam het weer zeer voortvarend uit de kleedkamer. Al na twee minuten scoorde Ryan Thomas, de beste man van het veld, de 0-3. Zijn tweede van de avond, na een assist van invaller Ehizibue. In de zestigste minuut werd het ook nog eens 0-4. Ditmaal dankzij spits Lars Veldwijk, die een prachtige aanval afrond. In blessuretijd wordt het ook nog eens 0-5. Nijland lobt de bal in de goal en de wedstrijd is direct afgelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.