Home / archiefcentraal / organisatie klaar voor eerste festival an de balk

organisatie klaar voor eerste festival an de balk

In de kleine hal wordt een compleet Kidsplein ingericht. Er is onder meer een hindernisbaan van 14 meter en voor de jongere kinderen een kinderpaleis, compleet met ballenbak en kruiptunnel. Ook staat er een oud-Hollandse spellenkraam, wat ideaal is voor grootouders die met hun kleinkinderen een spelletje van vroeger willen spelen. Voor de jeugd is er de mogelijkheid om zich een speciaal festivalkapsel aan te laten meten door Hairstyling Es-Er uit Balkbrug.

Om een dergelijk festival te kunnen organiseren zijn de vier organisatoren blij met de steun van vele sponsoren. De Rabobank treedt als hoofdsponsor op. Op het Rabobank Muziekplein staat een goede line-up met optredens van de 3JS, O’G3NE, D!kdakkers en Vangrail.

Kaartverkoop
Toegang tot het festival kost €15,00 voor volwassenen, en basisschoolkinderen betalen half geld. Kinderen tot vier jaar krijgen gratis toegang. Kaarten zijn te bestellen via www.festivalandebalk.nl, maar ook te koop bij Hubo en Plus Nanning in Balkbrug, bij De Boxx in Dedemsvaart en sport- en wellnessclub Helios in Nieuwleusen.

De munten voor drinken, snacks en het Smulplein zijn te koop bij de verkooppunten in de zaal. Voor groepen is er groepskorting: bij aankoop van tien kaarten is de tiende kaart gratis.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.