Home / archiefcentraal / opvang van vluchtelingen in trefkoele dalfsen eindigt

opvang van vluchtelingen in trefkoele dalfsen eindigt

Burgemeester Han Noten: “Een groot aantal van deze activiteiten werd georganiseerd door vrijwilligers, inwoners en organisaties uit Dalfsen. Het is hartverwarmend om te zien hoe hard iedereen heeft gewerkt om de vluchtelingen een fijne tijd te geven in Dalfsen. Ondanks dat ik deze 72 uurs opvang verre van ideaal vind,ben ik wel blij dat we deze groep vluchtelingen tijdelijk hebben kunnen helpen. Ook de vluchtelingen wil ik een compliment geven. Zo hebben we veel hulp van vluchtelingen gekregen bijvoorbeeld bij het schoonmaken en zelfs in de keuken.”

Lees ook

Politiek Verwoord: D66

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.