open huis hospice t huis aan de vecht in hardenberg

“Het is al weer twee jaar geleden dat we Open huis hebben gehouden bij hospice ’t Huis aan de Vecht in Hardenberg”, zegt hospice-secretaris Jan Hamhuis. “Er was veel belangstelling om eens een kijkje in het hospice te komen nemen, want tijdens de drie dagen mochten we ruim 250 bezoekers verwelkomen. Ook nu krijgen we nog regelmatig de vraag ‘Wanneer kunnen we het hospice eens komen bekijken?’ of ‘Wanneer zijn er weer een keertje open dagen bij het hospice?’”

Het hospice voldoet aan haar doelstelling en dat betekent dat de twee beschikbare plaatsen veelvuldig bezet zijn. Niet zo eenvoudig dus om een Open huis te organiseren, want bij het hospice staat de zorg voor de gasten op de eerste plaats. “Toch willen we dit jaar weer graag gehoor geven aan de veelgestelde vraag, zonder het belang van onze gasten uit het oog te verliezen”, zegt Jan. “We zullen daarom in november op drie dagen op vooraf vastgestelde tijden Open huis houden. Graag nodigen we dan ook alle inwoners van Hardenberg en omstreken uit om het hospice eens van binnen te bekijken en informatie te verkrijgen over de werkzaamheden die in het hospice plaatsvinden. Op deze dagen zijn de coördinatoren, vrijwilligers en mensen die betrokken zijn bij het hospice aanwezig om tekst en uitleg te geven.”

“Wij hopen dat veel mensen van de gelegenheid gebruik maken” zegt Jan. “Tenslotte is het hospice er niet alleen voor de inwoners van Hardenberg en omgeving, maar wordt het ook door diezelfde mensen mede mogelijk gemaakt dat het hospice er is. Daarom willen we iedereen graag de gelegenheid bieden te komen kijken. Maak er gebruik van, iedereen is hartelijk welkom.”

Open huis Hospice
– Donderdag 19 november – 18.30 uur tot 21.00 uur
– Vrijdag 20 november – 13.30 uur tot 16.30 uur
– Zaterdag 21 november – 10.00 uur tot 13.30 uur

Hospice ’t Huis aan de Vecht is gevestigd aan de Jan van Arkelstraat 15 in Hardenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.