ook fc barcelona over op hardenbergse ballenpomp

Ondernemer Maurin Kieft van SPEQ Innovations liet eerder al zien niet bang te zijn om hoog in te zetten. Dit voorjaar kon hij al clubs als Arsenal en Southampton begroeten als klant. “Via de netwerken van dit soort grote clubs kon ik een afspraak regelen bij FC Barcelona. Een buitenkans natuurlijk”, vertelt Kieft.

Reden voor een bliksembezoek aan Spanje, waar hij de TarQa aan nog drie clubs uit de Primera División mocht demonstreren. “Engels spraken ze op die clubs matig, maar gelukkig sprak de TarQa voor zich”, geeft Kieft aan. “Ze hebben een paar ballen getest en waren meteen enthousiast. Bij FC Barcelona konden we gelijk drie pompen achterlaten.” Daar moesten Kieft en zijn meegereisde collega Jarno Otter wel even geduld hebben voordat de eindverantwoordelijke tijd voor hen had. “We kwamen blijkbaar precies onder de training van Messi en de zijnen. Heel vervelend natuurlijk dat we toen eerst hun training moesten bekijken”, lacht Kieft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.