Home / / ontmoetingsdienst in de ngk in dalfsen

ontmoetingsdienst in de ngk in dalfsen

Komende maand zit weer vol verrassingen. Gespannen kijken jong en oud uit naar wat komen gaat. Kadootjes met Sinterklaas, Kerstfeest met alle lekkers daarbij. Wat verwachten we van de toekomst? Zien we uit naar alleen maar leuke dingen, of zijn we ook bezorgd.

“Voor alles is een tijd”, zei de Prediker al. Paulus wist dat ook. “Ik ben ervan overtuigd dat het lijden in deze tijd niet opweegt tegen de heerlijkheid die komt!” Daar willen de bezoekers van de Ontmoetingsdienst met elkaar over nadenken. Iedereen is van harte welkom aan de Polhaarweg 34 in Dalfsen.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.