Home / archiefcentraal / ontdek de laatste trends in de keuken

ontdek de laatste trends in de keuken

Shared dining is een vervolg op de tapas-trend, maar dan maaltijdvervangend en niet per se Spaans. Dit kun je leuk in gangen doen. Maak bijvoorbeeld als voorgerecht een lekkere bouillon en zet die op tafel samen met allerlei gesneden groenten, vlees, vermicelli en andere smaakmakers. Iedereen kan nu zelf z’n eigen soep samenstellen. Zo kun je ook hoofdgerecht en dessert presenteren. Heel gezellig, lekker proeven van alles en geen stress in de keuken. Voor elk wat wils en eindeloos mee te variëren.

In deze workshop, door Edith Westendorp van Eetit, worden voor elke gang diverse recepten gegeven. Je doet veel inspiratie op, gaat zelf aan de slag en proeft diverse gerechten. Alles is thuis heel goed na te maken met ingrediënten die overal makkelijk verkrijgbaar zijn. Kerst 2015 wordt zo bijzonder gezellig en heel ontspannend.

Neem voor meer informatie en opgave contact op met info@kulturhuslemelerveld.nl. De workshop begint op 25 november om 19.00 uur.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.