Home / archiefcentraal / ongeruste luka 5 mag helpen bij sint intocht ommen

ongeruste luka 5 mag helpen bij sint intocht ommen

Luka uit Ommen hoeft niet langer bang te zijn dat het niet goed komt met Sinterklaas in Ommen, aanstaande zaterdag. Er is een waarnemend burgemeester én Luka mag zelf de burgemeester helpen tijdens de intocht, meldt RTV Oost.

Na het vertrek van burgemeester Ahne in september maakte Luka zich ernstige zorgen over hoe het toch moest met de intocht van Sinterklaas in Ommen. De vader van Luka schreef een brief naar commissaris van de Koning Ank Bijleveld met de vraag van Luka of er wel op tijd een nieuwe burgemeester is voor de intocht.

Reserve-burgemeester
De commissaris kon Luka al snel gerust stellen. Er was al een reserve-burgemeester én het duurde nog vier weken voordat Sinterklaas zou komen, dus voor die tijd moest er wel een nieuwe burgemeester zijn.

En die nieuwe burgemeester is Mark Boumans. Hij stuurt vandaag een brief naar Luka. Daarin schrijft hij: Mag ik me even aan je voorstellen? Mijn naam is Mark Boumans. Sinds kort ben ik burgemeester van Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.