Home / archiefcentraal / ommenaar nieuwe notaris gemeente dalfsen

ommenaar nieuwe notaris gemeente dalfsen

In 2012 maakte hij de overstap naar Nieuwleusen, waar Vechtstede Notarissen gevestigd is in ‘t Olde Gemeentehuus. Vechtstede Notarissen heeft vestigingen in Nieuwleusen, Dalfsen en Hardenberg. Rogier vertelt dat hij naast zijn baan bij Vechtstede Notarissen, Notarieel Recht is gaan studeren en in 2008 zijn bul haalde. “Het notariaat is een veelzijdig en mooi vak. Je bent betrokken bij mensen op belangrijke momenten in hun leven en mag samen met de cliënt op zoek gaan naar de juiste oplossing.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.