Home / / ommen volop in sinterklaassferen

ommen volop in sinterklaassferen

Het centrum van Ommen stond zaterdag volop in het teken van Sinterklaas. Het Huis van Sint was geopend en kinderen konden in het centrum meedoen aan een Sinterklaasspel.

Bij het Huis van de Sind konden de kids Sinterklaas bezoeken, een mooie tekening of kleurplaat maken en een schoencadeautje uitkiezen die Piet dan ‘s nachts zou bezorgen.

In het centrum konden de kinderen meedoen aan een leuk spel. Er moesten zeven pakjes gevonden worden die door pech-piet verloren waren. Op elk pakje stond een getal. Door die getallen bij elkaar op te tellen, kwamen de kinderen op een eindgetal. Kinderen konden een formulier met het antwoord inleveren en uit alle goede oplossingen werden twee winnaars getrokken die door Sint en zijn Pieten thuis een prijs kregen. De winnaars van deze week waren Lucas Jansen (3 jaar) en Jurre Hekman (5 jaar).

Komende vrijdagavond 4 december zijn er tijdens de koopavond Pieten aanwezig bij Donna, Resto Oco, Jumbo, Albert Heijn, De Boerderijwinkel en Primera. Zaterdag 5 december is het Huis van Sint voor de laatste keer dit jaar geopend van 14.00 tot 17.00 uur. De kinderen kunnen die middag weer meedoen aan een leuk spel, een schoencadeautje uitkiezen en natuurlijk op bezoek komen bij Sint en zijn Pieten.

Het Huis van Sint vind je op Kerkstraat 11.

Lees ook

Vanya winnaar voorleeswedstrijd OBS Heidepark in Lemelerveld

LEMELERVELD – Afgelopen vrijdagmorgen werd in Kindcentrum Heidepark in Lemelerveld de voorleeswedstrijd voor bassischolieren gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.