Home / archiefcentraal / nipte winst voor hhc

nipte winst voor hhc

HHC Hardenberg ging vanmiddag op bezoek bij Rijnsburgse Boys en beide ploegen stonden tot vandaag met veertien punten op gelijke hoogte in de Topklasse zaterdag. Bij winst zou één van de twee ploegen de top drie wellicht weer in het vizier krijgen.

Beide ploegen waren de gehele wedstrijd aan elkaar gewaagd en het werd een spannende wedstrijd. Het duurde tot de 37e minuut voordat de ban gebroken werd en het was HHC dat op voorsprong kwam. Een goede voorzet van Gersom Klok werd fraai binnengeknikt door Rob van der Leij: 0-1.

Na de rust kwam Rijnsburgse Boys nog binnen het uur spelen weer op gelijke hoogte. Raily Ignacio trof doel op aangeven van Ismail Celen en bracht beide ploegen weer in evenwicht. Nog geen tien minuten later nam HHC echter weer de leiding dankzij een rake kopbal van Koos Werkman uit een corner.

Het bleef tot het einde spannend maar HHC trok de drie punten over de streep. Een belangrijke overwinning voor HHC dat nu met zeventien punten een gedeelde vierde plek op de ranglijst inneemt. Volgende week krijg HHC in eigen huis koploper Spakenburg op bezoek.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.