Home / archiefcentraal / nieuwleusen wint bij bruchterveld

nieuwleusen wint bij bruchterveld

“Een dramatische wedstrijd, niet om aan te gluren!”, zo was Nieuwleusen-trainer David Leeuw duidelijk in zijn commentaar. Zijn ploeg win vanmiddag op bezoek bij Bruchterveld met 0-2 dankzij goals van Lars Grubben (’43) en een eigen doelpunt van Bruchterveld in de 72e minuut. Ondanks het slechte spel vond Leeuw de overwinning wel verdiend.

“We hebben kei en keihard gewerkt en op basis daarvan de drie punten binnen gehaald. Komen op voorsprong doordat Reiner Meijerink goed door ging op de keeper en hem netjes breed legt op Lars Grubben die binnen kon schieten”, zo beschreef Leeuw onder anderen de eerste goal.

In de tweede helft kregen zowel Nieuwleusen als ook Bruchterveld kansen om te scoren. Bruchterveld miste onder anderen twee keer voor open doel. In het eigen doel was Bruchterveld vervolgens wel trefzeker en daarmee was de wedstrijd in het voordeel van Nieuwleusen beslist.

Volgende week staat voor Nieuwleusen de beker wedstrijd tegen Overwetering op het programma. Nieuwleusen speelt dan uit en reist dus af naar Olst.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.