Home / / nieuwleusen synergie wint duurzaamheidsprijs

nieuwleusen synergie wint duurzaamheidsprijs

De belangrijke prijs is vernoemd naar Antoinette Stegeman. Antoinette was vele jaren prominent D66-er in Ommen en zeer actief in de gemeenteraad. Mede op haar initiatief is de afgelopen jaren enkele keren een Duurzaamheidsprijs uitgereikt door D66Ommen.

Helaas is Antoinette in 2013 plotseling overleden. Om haar werk voor Ommen en haar inzet voor het milieu blijvend een plek te geven is de duurzaamheidsprijs van D66 Vechtdal naar haar vernoemd. Thea Dijkema uit Ommen maakte het kunstwerk dat aan de prijswinnaar werd uitgereikt waarin ‘duurzaamheid en water’ tot uitdrukking wordt gebracht.

Lees ook

Mantelzorgwaardering 2021 aan te vragen t/m 28 februari 2022

DALFSEN – De gemeente Dalfsen is blij met inwoners die zich als (jonge) mantelzorger actief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.