nieuwleusen geflatteerd uit de beker

Nieuwleusen leek na het eerste kwartier een lastige wedstrijd tegemoet te gaan. Overwetering was in de beginfase heer en meester en Nieuwleusen had geen antwoord op het goede combinatiespel van de thuisploeg. Na tien minuten spelen moest Nieuwleusen bovendien met tien man verder toen de keeper van de bezoekers een doorgebroken speler van Overwetering neerhaalde. Bram de Haas schoot namens Overwetering de vrije trap binnen waardoor de klap voor Nieuwleusen gelijk nog wat groter werd: 1-0.

Na de rode kaart zette Nieuwleusen echter een tandje bij en Overwetering deed juist het tegenovergestelde. Nieuwleusen bleef goed compact spelen en lieten weinig kansen toe aan Overwetering. De bezoekers zelf creëerden daarentegen zelf wel wat kansen en waren ondanks het ondertal zeker niet de mindere.

Uiteindelijk ging Nieuwleusen door een zondagschot van wederom Bram de Haas na een uur spelen en een doelpunt van Jelle Lucassen uiteindelijk nog wel met 3-0 onderuit maar dat was wel een geflatteerde uitslag, zo vond Nieuwleusen-trainer David Leeuw: “Het eerste kwartier waren zij heer en meester maar na de rode kaart kwamen wij gek genoeg beter in de wedstrijd. In de tweede helft waren wij zelfs de bovenliggende partij. 3-0 vind ik dan ook geflatteerd maar ik ben zeer tevreden over het spel en de mentaliteit. Een heel nuttige wedstrijd voor ons”.

Het bekeravontuur voor Nieuwleusen zit er echter dus wel op. Volgende week hervat het de competitie met een thuiswedstrijd tegen SEH.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.