Home / archiefcentraal / nieuwe prins en jeugdprinses voor piepenplasdorp

nieuwe prins en jeugdprinses voor piepenplasdorp

Afgelopen woensdag was het weer zover, de 11e van de 11e maand. Traditioneel weer het begin van het carnavalsseizoen. Ook in het altijd prachtige pittoreske Vilsteren, wordt op de dichtstbijzijnde zondag de nieuwe Prins of Prinses carnaval voorgesteld voor het aankomende jaar. Maar eerst werd afscheid genomen van Prins Koen en Jeugdprinses Laura de 1e. Zij werden op ludieke wijze bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar.

En toen was het wachten op de nieuwe Prins of Prinses. Het wachten werd beloond, want om 11 minuten voor 5 werden voorgesteld Jeugdprinses ‘Sophie 1.0’ en Prins ‘John doet de deur wel dicht’. Het toeval wil dat het ook nog eens vader en dochter zijn. Zij zullen dit jaar gaan regeren over het Piepenplasdorp.

De middag was weer een groot succes, mede dankzij de King Size Drive In en een spetterend optreden van De Gangmakers. Na deze middag kunnen de voorbereidingen weer beginnen voor het nieuwe carnavalsseizoen. De Piepenplassers moeten daar niet te lang mee wachten want, carnaval is al op 5, 6 en 7 februari! Meer weten? Kijk dan op www.piepenplas.nl

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.