moeizame overwinning v v hoonhorst op v v vilsteren

In de eerste helft was het team van trainer Bert Spies uit Hoonhorst de bovenliggende partij. Met veel kansen, maar geen doelpunten was Spies niet tevreden over het spel van zijn ploeg. ‘We waren niet scherp genoeg in de afronding , balverlies, foute passes en noem zo maar op. Dan wordt het lastig voetballen tegen een ploeg als Vilsteren’, aldus trainer Bert Spies van Hoonhorst.

De tweede helft bleef het zelfde beeld, maar minder kansen. Toch wist de ploeg uit Hoonhorst in de 55e minuut te scoren. Na de 1-0 van Hoonhorst bleef het lastig voetballen tegen Vilsteren. Spies: ‘Een moeizame overwinning, maar er moet zeker wat veranderen met het oog op ons voetbal.’

Op de vraag hoe de trainer van Hoonhorst kijkt naar het spel van collega trainer Dick Runherd van Vilsteren antwoord Spies: ‘Vandaag hebben wij veel op de helft van Vilsteren gespeeld, maar in vergelijking met vorige seizoenen is het team zeker gegroeid. En dat is mooi om te zien voor een ploeg als Vilsteren. Net als Hoonhorst een kleine en smalle selectie waar je het mee moet doen. Dus dat is zeker een compliment voor de club en de trainer van Vilsteren.’

Volgende week zal Hoonhorst afreizen naar v.v. Langeveen. Vilsteren zal Sportlust Vroomshoop op bezoek krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.