Home / archiefcentraal / marienberg c1 ongeslagen kampioen

marienberg c1 ongeslagen kampioen

De jongens en meisjes van Mariënberg C1 zijn zaterdag ongeslagen kampioen geworden. 10 wedstrijden gespeeld, 30 punten, 71 doelpunten gescoord en maar 9 goals tegen. Voor zo’n kerstrapport kreeg je vroeger een dikke kus van de juffrouw. Nu vielen bloemen, een rondrit op de huifwagen, patat en de complimenten van tientallen juichende supporters het C1-team ten deel.

Natuurlijk legden de gebroeders Luuk en Gezinus Hofsink de basis voor het kampioenschap, maar onderschat ook niet de inbreng van vlaggert – en meestergangmaker Gerwin Veltink. Het trio smeedde een onverslaanbaar team.

Alleen Gramsbergen C2 vormde een directe bedreiging, maar de roodzwarte brigade sloeg alle aanvallen af. Afgelopen zaterdag kon de vlag in top. Bij winst op HHC was het kampioenschap een feit. De zenuwen waren daar, zoals het altijd is en altijd zal blijven bij een kampioenswedstrijd, maar al gauw verdwenen de zenuwen als sneeuw voor de zon.

Zelfs Sinterklaas kwam nog even kijken met zijn zwarte pieten. Na 2 keer 35 minuten stond er 10-0 op het scorebord en wist het eltal van trainer Luuk Hofsink dat de vlag in top kon.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.