mantelzorgers in het zonnetje op imminkhoeve

Daarom wordt de mantelzorger jaarlijks op 10 november in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Mantelzorg. De Imminkhoeve in Lemele nodigt op deze bijzondere dag mantelzorgers uit voor een kop koffie en wat lekkers in het Grand Café van Imminkhoeve. Voor kinderen is er de mogelijkheid om te snoezelen in het droomhuis van Imminkhoeve. Na afloop krijgt iedereen een klein presentje.

Imminkhoeve verzorgt al 44 jaar aangepaste vakanties in Lemele en Ommen voor iedereen die extra zorg en aandacht op vakantie nodig heeft. In het hotel Landhuis en in het familiehuis De Brink kunnen mantelzorgers samen met een ouder, kind of partner genieten van een vakantie of een weekendje weg. Indien gewenst is het voor hen ook mogelijk gebruik te maken van Immink zorg, professionele zorg op maat tijdens hun verblijf bij Imminkhoeve.

Weet je nu al dat je 10 november op de koffie komt? Geef je naam dan alvast door aan reserveringen@imminkhoeve.nl, onder vermelding van Dag van de Mantelzorg, of bel naar 0572-331 284.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.