Home / archiefcentraal / leerlingen vechtdal college bootsen verenigde naties na

leerlingen vechtdal college bootsen verenigde naties na

Aan de MUN doen vertegenwoordigers mee van diverse scholen uit Nederland en Duitsland. Voor de scholieren betekent het dat ze er veel vrije tijd in moeten steken, maar daar krijgen ze ook wat voor terug. Volgens Iris Hulshof, die de PR verzorgt, leer je goed debatteren, je verbetert je Engels en je leert een hoop nieuwe mensen kennen. Daardoor is het niet alleen een leerzame, maar ook een leuke ervaring. De voorbereidingen en de conferentie zelf zijn te volgen via www.firstmun.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.