leerlingen ichtus leren omgaan met landbouwverkeer

De leerlingen van groep 7 en 8 mochten in verschillende grote voertuigen zitten en knopjes bedienen. Ook werd er goed op gewezen dat de chauffeur altijd goed in de spiegels kijkt, om te zien wat zich in en om de tractor bevindt. En dat het belangrijk is oogcontact te maken met de chauffeur.

De leerlingen leerden waar de dode hoek zit, waar je moet fietsen wanneer je zo’n voertuig tegenkomt, hoever je aan de kant moet gaan en dat het heel moeilijk is voor de chauffeur om de fietsers te zien. De school laat weten dat het heel zinvol was om dit eens van dichtbij te ervaren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.