leerlingen de spiegel bezoeken installatiebedrijf

“De jeugd heeft de toekomst,” vertelt directeur Erdy Jansen met een glimlach. “Daarom vinden we het belangrijk om kinderen kennis te laten maken met installatietechniek. Mede dankzij de Technobiel krijgen de kinderen een goede indruk van de installatietechniek en wordt ons vak op een simpele en speelse manier uitgelegd. Heel leerzaam!” 

Technobiel
De Technobiel telt maar liefst twee verdiepingen en is bedoeld voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en voor de eerste klas van het voortgezet onderwijs. Kinderen die een bezoek brengen aan de Technobiel worden op educatieve wijze door de wereld van de techniek gevoerd, om te laten zien dat overal techniek in zit, maar ook hoe mooi de techniek kan zijn. In de Technobiel zijn verschillende ‘problemen’ op te lossen door de kinderen, maar is ook een 3Dprinter in werking te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.