kookworkshop shared dining krijgt extra avond

Shared dining is een vervolg op de tapas-trend, maar dan maaltijdvervangend en niet per se Spaans. Dit kun je leuk in gangen doen. Maak bijvoorbeeld als voorgerecht een lekkere bouillon en zet die op tafel samen met allerlei gesneden groenten, vlees, vermicelli en andere smaakmakers. Iedereen kan nu zelf z’n eigen soep samenstellen. Zo kun je ook hoofdgerecht en dessert presenteren. Heel gezellig, lekker proeven van alles en geen stress in de keuken. Voor elk wat wils en eindeloos mee te variëren.

In deze workshop, door Edith Westendorp van Eetit, worden voor elke gang diverse recepten gegeven. Je doet veel inspiratie op, gaat zelf aan de slag en proeft diverse gerechten. Alles is thuis heel goed na te maken met ingrediënten die overal makkelijk verkrijgbaar zijn. Kerst 2015 wordt zo bijzonder gezellig en heel ontspannend.

Neem voor meer informatie en opgave contact op met info@kulturhuslemelerveld.nl. De workshop begint op 2 december om 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.