Home / / knutselfeest bij kiddybe in dalfsen

knutselfeest bij kiddybe in dalfsen

Op vrijdag 20 en woensdag 25 november konden kinderen zich opgeven bij Kiddybe voor de knutselmiddag in samenwerking met Bonte Nili. Aan de gezellige tafel hebben de kinderen hun Piet of Sint versierd met veertjes, kragen, baarden, ogen en oorbellen. De winkel hangt vol met prachtige kunstwerkjes!

Op woensdag 2 december kunnen de kinderen hun werkje ophalen bij Kiddybe tussen 16.00 en 18.00 uur. En wat het extra leuk maakt: Sinterklaas of Zwarte Piet is er zelf ook bij en heeft voor de knutselaars een leuke verrassing!

Lees ook

Vaccinatie zonder afspraak nu ook in Deventer en Hardenberg

REGIO – GGD IJsselland start vrijdag 30 juli op de vaccinatielocaties in Deventer en Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.