Home / archiefcentraal / kinderen hamsteren voor de winter in balkbrug

kinderen hamsteren voor de winter in balkbrug

De kinderen gaan deze middag samen het bos in om zelf te ontdekken, door het doen van spelletjes en opdrachten. Wat moet een eekhoorn bijvoorbeeld doen om de winter te overleven? Soms kan je dieren ook een handje helpen om te overleven! Na het buitenprogramma gaat de groep binnen in het Bezoekerscentrum aan de slag voor de vogels, de kinderen maken een vogelvoerslinger. Tip: trek stevige schoenen aan en warme kleren die lekker vies mogen worden.

De middag duurt ongeveer twee uur en kost €2,50 per kind. Dat is inclusief een beker warme chocolademelk met iets lekkers. Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. Wel eerst even aanmelden bij Margreet Dekker via 0522-441829. De organisatie ziet je graag terug op woensdagmiddag 25 november om 13.30 uur bij Bezoekerscentrum De Wheem aan het Oud Avereest 22 in Balkbrug.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.