Home / archiefcentraal / kijk op kunst daverend succes

kijk op kunst daverend succes

Vanaf 17 oktober hebben 39 Ommer kunstenaars in 42 winkels hun kunstwerken geëtaleerd. Bij Woods Fashion for Kids is men uiterst content. “De uitgezochte kunst is qua kleur en uitstraling helemaal in evenwicht met onze modecollectie. Vrolijk, kleurrijk en stralend. Ook de voorstellingen sluiten helemaal aan bij onze Kids.” Ook bij LEF Fashion is men helemaal lyrisch. “Dit zou vaker moeten gebeuren. Stichting Vechtdalkunsten moet hiermee doorgaan.”

De duizendste bezoeker, Anneke Jaspers, werd door secretaris Elly Rijnders speciaal welkom geheten en op de overzichtsexpositie rondgeleid.
De gastheren en –vrouwen hebben veel boeiende en enthousiaste gesprekken gevoerd met de bezoekers. In het gastenboekje staan veel lovende en stimulerende woorden. Wat een positiviteit. Wat een stimulans.

Op zaterdag 31 oktober werd penningmeester Linda Vos van Erk door een onbekende, terugkerende bezoeker spontaan getrakteerd. “Hebben jullie koffie? Ik heb gebak!” sprak de Hattemmer. Hij had zojuist de expositie bezocht, was gebak gaan halen en weer teruggekeerd.

Stichting Vechtdalkunsten gaat op de ingeslagen weg verder. “We zijn nog niet helemaal tevreden. Ik zie nog lege etalages en winkeliers die nog niet meedoen”, aldus Tom Lucassen. Nieuwe winkeliers die volgend jaar ook mee willen doen kunnen zich melden bij de secretaris van stichting Vechtdalkunsten. Kijk voor meer informatie op www.vechtdalkunsten.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.