kickbokskids emsland slagen voor examen

De opkomst van de kinderen en aanhang was groots en daarmee ook het enthousiasme gedurende de gehele dag. Alle kinderen behaalden hun ‘basisvaardigheid 1’- certificaat uit handen van de jury. Een resultaat waar ze naar toe hebben gewerkt en waar ze trots op kunnen zijn.
Wekelijks staan er tussen de 30 en 40 kinderen voor het jeugdkickboksen op de mat. Het doel van deze jeugdtrainingen is het op een respectvolle manier met elkaar, de trainers, maar ook met zichzelf om te gaan. Sportcentrum Emsland wil het kickboksen promoten als een sport die toegankelijk is voor iedereen en veel meer is dan alleen een prachtige sport, ze onderbouwd dit met een heldere filosofie.

De lessen bestaan naast het aanleren van technieken en spel-sparringsvormen uit conditie-, kracht en coördinatieoefeningen. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei middelen zoals pads, trapkussens en bokszakken. Respect, discipline en doorzettingsvermogen spelen een grote rol, maar plezier en samenwerking in combinatie met sport en spel zijn even belangrijke ingrediënten voor deze kickbokslessen.

Kickboks4Kids Emsland – Ommen is ambitieus en zal in de toekomst veel meer van zich laten horen. Nieuwsgierig? Neem contact op met Sportcentrum Emsland.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.