Home / archiefcentraal / kerstdiner voor mantelzorgers in gemeente ommen

kerstdiner voor mantelzorgers in gemeente ommen

Als je deel wilt nemen aan het kerstdiner, kan je je aanmelden tot 7 december. Ook eventuele dieetwensen hoort Carinova graag voor deze datum. Je kunt je aanmelden via 0570-518185, vraag naar Roelie Cazemier of Marloes Roetert Steenbruggen. Ook aanmelding per mail is mogelijk: m.roetert@carinova.nl.

Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Het diner begint om 17.30 uur, duurt tot ongeveer 20.45 uur en is uitsluitend voor mantelzorgers. De inzet van mantelzorgers verdient steun en waardering.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.