Home / archiefcentraal / kelly zwiers uit arrien brengt eerste jeugdthriller uit

kelly zwiers uit arrien brengt eerste jeugdthriller uit

Herkend is een jeugdthriller over liefde en vriendschap, gecombineerd met de nodige spanning. Yara (17) is fan van Max (25), een beroemde presentator en dj. Als hij voor haar ogen onwel wordt, is de impact groot. Ook Yara heeft haar sporen bij Max achtergelaten. Bij toeval ontmoeten ze elkaar opnieuw en krijgen ze een relatie.

Het prille liefdesgeluk wordt ruw verstoord, wanneer ze samen uit eten gaan. Een gewapende overvaller ontvoert hen. Al snel begint de tijd te dringen. Komen Max en Yara samen uit deze situatie? En waarvan herkent Max de dader? Had hij alles kunnen voorkomen?

Win!
Het boek is voor €18,45 te bestellen via www.boekscout.nl. MAAR: Vechtdal Centraal mag er eentje weggeven. Wil jij kans maken op een exemplaar? Like onze Facebookpagina, tag iemand die dit boek zeker moet lezen en maak kans!
[facebookpost url=”https://www.facebook.com/vechtdalcentraal/posts/980339035345626″]

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.