Home / archiefcentraal / jos ramaker erevoorzitter sv dalfsen

jos ramaker erevoorzitter sv dalfsen

Ramaker begon in 1998 als voorzitter van SV Dalfsen, destijds nog een omnivereniging met ook handbal en gymnastiek onder hetzelfde bestuur. Na de afscheiding van die twee takken, in 2005, ging Ramaker verder als voorzitter van het voetbalbestuur. In totaal hanteerde hij vijf termijnen achtereen de voorzittershamer.

Namens het bestuur van SV Dalfsen sprak Dirk Mosterman dinsdagavond mooie woorden over Ramaker. In de terugblik ging het over de mooie en moeilijke momenten die de vereniging kende in de periode waarin Ramaker de voorzittersrol invulde. De trainers van het eerste elftal tijdens deze periode werden nog even benoemd, evenals de vele verbouwingen die sportpark Gerner de afgelopen jaren onderging.

Toekomst
Nu Ramaker is afgetreden, heeft Dalfsen tijdelijk geen voorzitter. Ondanks herhaaldelijke oproepen meldde niemand zich aan. Het bestuur gaat zich beraden over een waarnemend voorzitter en hoopt dat zich snel een opvolger voor Ramaker meldt.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.