inloopavond gezondheid in ommen

Boodschappen doen, lekker koken en dan een heerlijk culinair gerecht op tafel. Voor veel mensen de dagelijkse gang van zaken. Helaas zijn er gezinnen in Ommen die in een situatie terecht zijn gekomen waarbij het niet vanzelfsprekend is dat er elke dag een goede maaltijd op tafel komt te staan. Gezinnen met een laag inkomen die zijn aangewezen op de voedselbank bijvoorbeeld.

Heb je geen plezier in koken of ben je geen keukenwonder? Dan kan je ook eens langs gaan bij een van de sociale eetcafés in Ommen waar je voor een paar euro een driegangenmenu krijgt met leuke mensen om je heen. Heb jij leuke ideeën om te delen of ben je juist op zoek naar wat gezelligheid? De inloopavonden zijn niet alleen voor handige tips en informatie, maar worden georganiseerd door en voor mensen met een kleine portemonnee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.