inloopavond genealogie bij historische kring dalfsen

Historische Kring Dalfsen beschikt over ervaren genealogen die bekend zijn met computerbestanden met doop-, trouw- en begraafregisters, genealogische bestanden en veel bronnen voor genealogisch onderzoek. Deze staan alle ter beschikking bij de zoektochten naar het verleden. Ook vragen over familie elders in Nederland kunnen natuurlijk gesteld worden. De Dalfser genealogen staan je graag te woord met praktische tips en kunnen je verder helpen met het aanboren van nieuwe bronnen voor het onderzoek, vragen stellen of hulp inroepen bij je zoektocht naar voorouders.

Als je geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom op woensdag 18 november van 19.00 tot 21.30 uur in de Trefkoele+. Om onderzoek te kunnen starten verzoekt de Historische Kring je om eventuele reeds bekende familiegegevens mee te nemen. In januari organiseert de Werkgroep Genealogie opnieuw een cursus Genealogie voor beginners. Neem voor meer informatie contact op met maeclaassen@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.