hulzense boys asc62 in evenwicht

In de eerste helft nam Hulsen het heft meer in handen. Voetballend waren de Hulzense Boys beter en hadden meer dreiging naar voren. Toch kon ASC de druk goed aan. Het team van trainer Marcel Waaijer kwam een aantal keer goed voor het goal van het team uit Hulsen. Mees Bartels kreeg een grote kans om te scoren met een schuiver, maar de keeper wist de bal op tijd uit het doel te houden.

Matthijs van Gelder stond oog in oog met de keeper van Hulsen, maar schoot op de keeper in plaats van op het doel. Op slag van rust werd een opgelegde kans voor Hulsen door een mede speler uit het doel gehouden. Hierdoor kwam de club uit Dalfsen goed weg. Beide teams lieten in de eerste helft strijdlust zien en gingen met een 0-0 ruststand de kleedkamers in.

In de tweede helft waren de teams meer in evenwicht. ASC had meer dreiging dan in de eerste helft, maar uiteindelijk werd er niet gescoord. De grootste kans van de wedstrijd was voor ASC door Chiel Pasman. Hij raakte vanuit een vrije trap de onderkant van de lat. Een doelpunt bleef echter de gehele wedstrijd uit. Gezien het spelbeeld is de 0-0 eindstand een terechte uitslag.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen AVW’66 op het programma voor ASC’62.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.