hhc houdt stijgende lijn vast

Het team van trainer Marcel Groninger blijft de stijgende lijn vasthouden. Voor het team uit Hardenberg is dit de derde zege op rij en staan op de vierde plek met 23 punten uit dertien wedstrijden.

De wedstrijd was een paar minuten oud toen de scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen na een overtreding van Koos Werkman. DVS’33 speler Maurice de Ruiter benutte de penalty, waardoor het in de 3e minuut 1-0 voor de thuisploeg stond. Al snel kwam het tegen geluid van de ploeg uit Hardenberg. Rob van der Leij kreeg een perfecte pass Mark Veldmate waardoor hij in de 5e minuut de 1-1 op het scorebord zet. Rob van der Leij had de smaak goed te pakken en weet in de 11e minuut de 1-2 binnen te tikken na een voorzet van Jan Hooiveld. Dit is tevens de ruststand waar beide teams de kleedkamer mee in gaan.

Vlak na rust bouwt HHC speler Philip Ties de score uit naar 1-3 door het benutten van een penalty. Niet lang daarna scoort DVS’33 speler Jorran van Santen de 2-3 met het hoofd vanuit een vrije trap. Dit blijkt tevens de eindstand van de wedstrijd te zijn.

Het team van trainer Groninger speelt volgende week thuis tegen v.v. Capelle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.