Home / archiefcentraal / hhc bekert verder

hhc bekert verder

Topklasser HHC Hardenberg werd bij de loting voor de achtste finale van de beker gekoppeld aan eersteklasser Be Quick’28 uit Zwolle. Als overduidelijke favoriet begon HHC dus aan het duel vanmiddag en kwam uiteindelijk ook geen moment in de problemen.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er eerst een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Na het eerbetoon werd er iets na half drie afgetrapt tijdens het bekerduel waarbij HHC op na achttien minuten spelen op bekende wijze op voorsprong kwam.

Koos Werkman deed namelijk wat hij de laatste weken al wel vaker deed, en dat is scoren uit een corner. Na achttien minuten spelen knikte hij HHC op een 0-1 voorsprong. Verder dan dat kwamen beide ploegen niet in de eerste helft en 0-1 was tevens de ruststand.

In de rust paste HHC twee wissels toe. Thomas Bakker en Marcel Piesche kregen een helft speeltijd en voor Hamid Zarbaf en Rob van der Leij bleef het bij 45 minuten vanmiddag. In de tweede helft zorgde Mark Veldmate voor de uiteindelijke eindstand.

In de 56e minuut verdubbelde Veldmate de score naar 0-2 en kort voor tijd zorgde hij tevens voor de 0-3 eindstand. HHC deed waar het voor kwam vanmiddag en is door naar de kwartfinales van de beker.

Volgende week gaat HHC Hardenberg voor de competitie op zoek bij DVS’33 in Ermelo.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.