handbalsters sercodak met ruime cijfers langs venlo

Tegen Venlo liep de marge pas in de laatste tien minuten echt op. Desondanks kwam de zege eigenlijk geen moment in gevaar. Vanaf het begin nam Sercodak de voorsprong en halverwege stond het 13-10 in Dalfsers voordeel.

Met deze overwinning heeft Sercodak de eerste plek in de Eredivisie weer te pakken, al kan VOC die komend weekend alweer overnemen. Voor de Dalfsenaren is de zege op Venlo vooral een goede generale voor de zware Europese uitwedstrijd van komend weekend. Zondag spelen de dames in Polen de return tegen Vistal Gdynia. Afgelopen weekend eindigde de heenwedstrijd in Dalfsen in een 20-21 nederlaag. 

Stand bovenin Eredivisie:
1. Sercodak 10 – 18
2. VOC 9 – 17
3. Quintus 10 – 16
4. V en L 9 – 12

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.