groots gratis kerstdiner in de trefkoele

Het kerstdiner wordt gesponsord door het Oranje Fonds en supermarktketen Jumbo. Het diner bestaat uit drie gangen. Het is nog niet bekend wat er op het menu staat, want alle levensmiddelen worden door de supermarkt aangeleverd. Mochten zich mensen melden die aan een dieet gebonden zijn, dan is dat helaas niet mogelijk, omdat de organisatie geen invloed hebben op de samenstelling van het diner. Vegetarische diëten zijn wel mogelijk.

Het kerstdiner begint op zondag de 20e om 16.00 uur in het Pluscafé van de Trefkoele+. Er zijn 150 plaatsen beschikbaar. Geef je dus snel op, want vol is vol. Het diner is gratis, alleen de drankjes zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan bij Landstede Welzijn Dalfsen via 088-8508800.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.