Home / archiefcentraal / glazenhuis vechtdal haalt geld op voor make a wish

glazenhuis vechtdal haalt geld op voor make a wish

Het wordt de vierde editie van het Glazenhuis Vechtdal en de eerste keer dat het Glazenhuis op het Kerkplein van Dalfsen staat. De ondernemersvereniging Ondernemend Dalfsen is enthousiast en zit vol met goede ideeën om zo veel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish.

Het doel zet zich in voor kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen weer even kind laten zijn. Make-A-Wish doet dit door hun liefste wens te laten uitkomen. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

DJ’s
De dj’s Jan Willem Hoorn en Erik van den Berg laten zich van 10 tot 12 december op sluiten in het Glazenhuis Vechtdal. Jan Willem Hoorn maakt dit jaar zijn debuut in het Glazenhuis. Hij vormt een duo met Erik van den Berg die alle edities nog in het huis zat. Erik: “Ik verheug mij heel erg op het Glazenhuis. Het maakt het voor mij extra leuk dat het Glazenhuis is verhuisd naar Dalfsen. Hopelijk is het publiek daar net zo enthousiast, zo niet enthousiaster dan in Nieuwleusen!”

De heren mogen niet eten en krijgen van een diëtiste elke dag sapjes om zich vol energie in te zetten voor Make-A-Wish. Kijk voor meer informatie op www.vechtdalfm.nl/glazenhuis.

 

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.