gezellige opening hernieuwd sportpark zandeinde

In de zomermaanden werkten diverse bedrijven en vrijwilligers hard  om mogelijk met de start van de competitie al op de nieuwe kunstgrasvelden te kunnen spelen. Op 12 september is het complex met kunstgrasvelden uiteindelijk opgeleverd en konden de eerste wedstrijden worden gespeeld. Het geheel was echter toen nog niet tot in de puntjes afgewerkt. Hierna is met man en macht gewerkt om de reclameborden te bevestigen, bankjes te plaatsen en het verdere straatwerk te verfraaien.

Voorzitter Berry Nijboer en wethouder Ko Scheele van de gemeente Ommen hielden een toespraak voor de vele aanwezigen, waarbij de jeugdleden, met ballon, een kring vormden om de middencirkel. De officiële openingshandeling werd verricht door een rits open te trekken van een grote opblaasbal waarna de grote tros blauw-witte ballonen het luchtruim kozen. Dit werd door het publiek met een groot applaus ondersteund en de definitieve opening was een feit.

Tot slot bedankte Berry Nijboer alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het tot stand komen van het fraai gerenoveerde sportpark. Aansluitend werd de competitiewedstrijd Lemele 1 – Achilles Enschede 1 gespeeld. Helaas gaf het nieuwe sportpark geen vleugels aan het vlaggenschip. De wedstrijd eindigde in 1-6.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.