geslaagde premiere nieuwe klucht plankenkoorts nieuwleusen

Het enthousiasme is overduidelijk merkbaar bij de spelers. Hilarische momenten volgen elkaar in rap tempo op, vanwege de enorme tegenstellingen van de families Rag en Rauw. In het gelijknamige stuk van Cees Verwaaijen is de hoofdprijs van de Postcodeloterij gevallen in de straat waar beide families (en buren) woonachtig zijn. Dit brengt de nodige onverwachte ontwikkelingen met zich mee. Verrassende dubbelrollen van Ciska Beltman en Marcel Brasjen (25 jaar Plankenkoorts Nieuwleusen) zorgden ervoor dat de personele onderbezetting werd opgeheven.

Speler Evert Kuterman: “Er is veel ellende op deze wereld. Wat is er mooier dat wij bij ons publiek van A tot Z, van 20.00 tot 23.00 uur een lach op het gezicht krijgen?” Hein Brinkman jubileerde eveneens. Inmiddels is Brinkman 40 jaar lid van de 41-jarige toneelvereniging. Geen spelend lid meer, echter nog steeds betrokken als ’technische dienst’ of uitvoerder van allerlei hand- en spandiensten. “De gezelligheid zorgt ervoor dat ik bijna wekelijks bij de repetities aanwezig ben”, aldus Brinkman. “Ik blijf er jong bij!” 

Plankenkoorts Nieuwleusen is haar reeks van voorstellingen nu begonnen. Binnenkort volgen de optredens op vrijdag 20 en zaterdag 21 november in de Wiekelaar in Oudleusen. Op 5 en 6 februari volgen optredens in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen, waarvan 6 februari een heel bijzondere is. Vanwege de deelname van voorzitter Marcel Brasjen aan Alpe d’Huzes 2016 komt de gehele opbrengst ten goede van het KWF. Tussendoor verzorgt de vereniging optredens in Witharen en Ommen.

Reserveren van kaarten kan via www.plankenkoortsnieuwleusen.nl, Beltman’s Woodworks (0529-480048) of Bloemisterij Stegerman (0529-483171).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.