Home / archiefcentraal / gdf suez doet steunt jonge volleyballers flash

gdf suez doet steunt jonge volleyballers flash

Monique Wieling, coördinator bij de mini’s van Flash en werkzaam bij GDF Suez, heeft voor Flash steun gevraagd bij het sponsorprogramma van GDF SUEZ. Dit programma biedt medewerkers van het energiebedrijf die persoonlijk betrokken zijn bij een initiatief in het verenigingsleven de kans om sponsoring aan te vragen. Op deze manier slaat GDF Suez twee vliegen in één klap: ze brengen duurzaam ondernemen in de praktijk en ze slaan een brug tussen hun onderneming en de samenleving.

Monique kreeg een mooi geldbedrag tot haar beschikking en heeft hiermee nieuw materiaal aangeschaft. Er zijn nieuwe netten gekomen, ballen en ander trainingsmateriaal. Donderdag 5 november zijn bij de training van de mini’s opnames gemaakt, waarin het materiaal werd getoond en het een en ander werd toegelicht door Monique Wieling en Tineke Meijerink (voorzitter Flash).

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/zHyx2okr0Zw”]

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.