Home / archiefcentraal / fotografenplatform exposeert in gemeentehuis dalfsen

fotografenplatform exposeert in gemeentehuis dalfsen

Het Kameratabestuur, bestaande uit Peter Hansson, Klaas Poppens en Paul Scholten, heeft deze expositie het thema ‘mijn natuur’ gegeven. Aan deze expositie doen twaalf Kameratanen mee. De foto’s laten zien dat de fotografen het onderwerp ‘mijn natuur’ erg ruim ïnterpreteren. Bijvoorbeeld heel persoonlijk en intiem met oog voor detail, groot opgezet en veelomvattend, macro-opnames of natuur van dichtbij of juist veraf.

In de foyer zijn foto’s in gelijksoortige lijsten aan de muren opgehangen en in de twee vitrinekasten liggen veel foto’s. Van de bezoekers willen de fotografen graag een reactie op deze expositie, het verzoek is daarom je mening op te schrijven in het gastenboek.

Kijk voor meer informatie op www.kamerata.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.