fotografenplatform exposeert in gemeentehuis dalfsen

Het Kameratabestuur, bestaande uit Peter Hansson, Klaas Poppens en Paul Scholten, heeft deze expositie het thema ‘mijn natuur’ gegeven. Aan deze expositie doen twaalf Kameratanen mee. De foto’s laten zien dat de fotografen het onderwerp ‘mijn natuur’ erg ruim ïnterpreteren. Bijvoorbeeld heel persoonlijk en intiem met oog voor detail, groot opgezet en veelomvattend, macro-opnames of natuur van dichtbij of juist veraf.

In de foyer zijn foto’s in gelijksoortige lijsten aan de muren opgehangen en in de twee vitrinekasten liggen veel foto’s. Van de bezoekers willen de fotografen graag een reactie op deze expositie, het verzoek is daarom je mening op te schrijven in het gastenboek.

Kijk voor meer informatie op www.kamerata.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.