flashmob op de markt in ommen

Ook enkele prominente inwoners van Ommen konden worden ontwaard, waaronder het immer actieve Ommer Bissingh gezicht Henk Kampman. Onder leiding van Dansschool Erik uit Hardenberg hadden een aantal leerlingen van het Vechtdal College, vrijwilligers en medewerkers van de Saxenburgh Groep en Vrieling Adviesgroep, leden van gymvereniging Energy en enkele inwoners uit Ommen een dans ingestudeerd.

Het doel van de bijzondere actie was aandacht vragen voor het gedachtegoed van Vitaal Vechtdal, de doelstellingen van de Coöperatie Vitaal Vechtdal en de nieuwe gratis Vitaal Vechtdal Polis. Vitaal Vechtdal stond met een kraam op de markt in Ommen. De komende tijd wordt de campagne verder uitgerold door het team van Vrieling Verzekeringen, dat deze gratis polis onder bepaalde voorwaarden kan aanbieden. Voor meer informatie: www.vitaalvechtdalpolis.nl.

Bijzonder
De oprichting van de Coöperatie is bijzonder te noemen, omdat hiermee de zeggenschap over vitaliteit in de regio bij de burgers zelf wordt neergelegd. De doelstelling van Vitaal Vechtdal is een vitale bevolking in de regio; een gezonde jeugd hebben, lekker kunnen leven en werken en vitaal oud worden. Dit wordt ondersteund door werkgevers, gemeenten, scholen en zorgverleners.

De Coöperatie is het bindmiddel tussen deze partijen. De gratis Vitaal Vechtdal Polis is een stimulans voor preventie op het werk, voor welzijn en zorg en is beschikbaar voor de inwoners van de regio Vechtdal, Coevorden en Twenterand. Kijk voor meer informatie op www.vitaalvechtdal.nl

Flashmob
De flashmob in Ommen leverde veel voorpret op bij de deelnemers, meedeinende marktkooplui, verraste gezichten bij de bezoekers van de markt en waarschijnlijk meer bekendheid van Vitaal Vechtdal. Na het ‘optreden’ ging ieder weer zijns weegs en was alles weer zoals op een gewone dinsdag op de markt in Ommen, een gemoedelijke drukte.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/yIxgXuZUb5I”]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.