flash nieuwleusen wint streekderby

“Een spannende wedstrijd waar wij met zijn allen naar uit hebben gekeken! Henk van Lenthe, coach van de Bevers is oud-trainer van Flash en onze Sijvert heeft jarenlang bij de Bevers als trainer rondgelopen. We zijn aan elkaar gewaagd. En eindelijk was het zover. Afgelopen zaterdag hebben wij revanche kunnen nemen op de Bevers. In oefenwedstrijden hebben wij twee keer van ze verloren, maar nu ging het om de echte punten!

De eerste set begonnen we met Manouk, Anke, Jennelien, Sabine, Maaike en Danielle. Zoals bijna elke wedstrijd blazen we de tegenstanders de eerste set omver. De pass kwam aan, de set-up lag goed en ze werden goed en hard afgemaakt. De eerste set wonnen we dus ook met, 25-11.

De tweede set leken de rollen even omgedraaid. Wat bij ons allemaal lukte in de eerste set, namen de Bevers over en waren wij even ons goeie spel kwijt. Aan het begin van de set werd Anke gewisseld voor haar zusje Myrthe Schuurman die net weer terug is van een stageperiode uit Duitsland. Halverwege de set werd Danielle gewisseld voor Mireille en werd Manon de allerlaatste punt nog in gezet voor Sabine om met haar serve te scoren! Dit pakte goed uit, we zijn toch nog goed terug gekomen maar hebben helaas deze set verloren met 16-25.

De derde set begonnen we weer met goede moed. We bleven staan zo als eind tweede set alleen werd Maaike gewisseld voor Anouk. De wissels lieten goed hun waarde zien in het team. Anouk begon meteen met sterke serve reeks, Manon was duidelijk aanwezig aan het net en Myrthe en Mireille vonden elkaar waardoor Mireille liet zien dat ze ook echt wel hard kan aanvallen! We stonden er als een team en wisten de punten binnen te halen. We wonnen deze set dan ook met 25-20.

Jennelien en Manouk, de schrik van elke tegenstander, knalden zoals altijd de ballen in het rond. Ook Mireille probeerde dit eens na te doen, dit pakte de 4e set heel goed uit. We genoten van de wedstrijd, het publiek deed goed met ons mee waardoor we de overwinning binnen sleepten. Deze streekderby hebben we dit keer mooi gewonnen met 3-1!

Iedereen op de tribune ontzettend bedankt, het is leuk volleyballen met zoveel publiek. Volgende week spelen wij uit tegen Flash veendam D1 om 18.30 uur Dit team komt uit de tweede divisie, dus het belooft een mooie wedstrijd te worden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.