Home / archiefcentraal / flash nieuwleusen onderuit tegen flash veendam

flash nieuwleusen onderuit tegen flash veendam

“Voordat de wedstrijd begon was de bank al gereserveerd voor Manon en Melanie vanwege blessures. De eerste set werd gestart met Anke, Maaike, Sabine, Manouk, Danielle en Jennelien. We begonnen met een voorsprong, maar op een gegeven moment werd die voorsprong al kleiner. De ballen die wij aanvielen kregen we terug via hun blok en ze hadden simpelweg alles. Ook hadden we het gevoel dat de scheids niet echt voor ons was op dat moment. Myrthe kwam deze set er nog in voor Anke. Maar toch werd deze set verloren met 25-18.

In de tweede set begon Anouk voor Maaike. Nadat Anouk paar ‘onverwachte’ ballen speelde met gevolg punten voor ons, gaf Sijvert nadrukkelijk aan dat iedereen dat moest doen. Zulke ballen hadden ze namelijk niet. Uiteindelijk kwamen Myrthe en Maaike deze set er nog in. Wederom werd deze set verloren, maar wel dichterbij de 25. Het werd 25-21.

De derde set ging niet goed. We wisten niet meer hoe we de bal op de grond kregen bij de tegenstanders. Er moest dus wel iets gebeuren, daardoor kwamen Danielle en Mireille erin. Maar dit was al te laat. 25-11. De vierde set begonnen we alsof we die sets daarvoor niet verloren hadden. Mireille viel paar keer hard aan, waarop Veendam geen antwoord op had. En zo werden er wel meer mooie punten gemaakt door het hele team. Uiteindelijk zakten we weer in, waardoor de set werd verloren met 25-16.

Conclusie is dat Flash Veendam nog te sterk voor ons is, maar dat we er wel tegenaan zitten. Alhoewel, we konden beter spelen. Gelukkig mogen we over twee maand nog een keer tegen ze spelen om het nog een keer te meten.”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.