Home / archiefcentraal / female event in nieuwleusen

female event in nieuwleusen

In partycentrum de Deel in Nieuwleusen staan 9 november van 19.00 tot 22.00 uur tientallen bedrijven klaar om bezoekers te informeren over bijvoorbeeld (bruids)mode, fotografie, maar ook over makelaardij, verzekeringen, vakantiereizen en uitvaartzorg. De vrouwen in de uitgebreide netwerkgroep vonden het tijd worden om zichzelf te presenteren buiten de maandelijkse bijeenkomsten om. En wat is er leuker dan tijdens een informele sfeer te laten zien wat voor bedrijf je hebt, wat je voor een ander kunt betekenen, maar omdat het oog ook wat wil, kunnen de bezoekers ook genieten van een aantal modeshows.

Bruidsmode, Ruitersportmode en Dames- en Kinderkleding worden getoond. De netwerkgroep is ongeveer een half jaar geleden opgericht. De bedoeling is dat geleerd wordt van elkaars ervaringen en dat je dankzij de vele contacten die je opdoet positieve energie voor je bedrijf krijgt. Netwerken is niet alleen visitekaartjes uitdelen. Juist dat persoonlijke, vrouwelijke, contact zorgt voor leuke opdrachten in de toekomst. Bovendien begrijpen ondernemersvrouwen elkaar, vaak is de combinatie met thuis en werk iets waar iedereen zich in herkent.

Verloting
Aan het einde van de avond wordt een mooie prijs verloot onder de bezoekers, een metamorfose en beautybehandeling ter waarde van 250 euro door Haar en Mode Petra en Beautysalon Petra. Zeker de moeite waard om met een stel vriendinnen, buurvrouwen, je moeder of schoonmoeder een kijkje te nemen.

De beurs is klein van opzet. Het is vooral de bedoeling om de regio te laten zien hoeveel actieve ondernemende vrouwen er werken. De beurs is voor iedereen toegankelijk. En ben je zelf een ondernemende vrouw, meld je dan gerust. Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen. De entree is 5 euro, daarvoor krijg je ook een kopje koffie en wat lekkers.

De verkooppunten voor de kaarten zijn:
Christel van Leusen Ruitersport in Dalfsen (Oosterdalfsersteeg 3)
Petra Haar & Mode in Nieuwleusen (Meidoornstraat)
De Boxx in Dedemsvaart (Julianastraat 104)
Compagne Bruidsmode in Hardenberg (Voorstraat 45)

Voor informatie over de deelnemende bedrijven is een evenement op Facebook gemaakt.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.