Home / archiefcentraal / fanfare van polyhymnia op concours in hoogeveen

fanfare van polyhymnia op concours in hoogeveen

Het optreden wordt wel beoordeeld door een jury, zij geven de fanfare feedback op basis van twee van de drie concourswerken die ten gehore gebracht worden. Voor de fanfare zal zo nog eens duidelijk worden wat de sterke kanten zijn, welke benut kunnen worden in de komende optredens. Daarnaast geeft het ook de aandachtspunten weer waar in de repetities extra aandacht aan besteed kan worden.

De afgelopen maanden heeft de fanfare druk gerepeteerd. Er vond een extra studiedag plaats en op donderdag 15 oktober hebben zij in samenwerking met de Brassband Advendo uit Diever een try-out concert gegeven. Beide orkesten hebben elkaar feedback gegeven ter voorbereiding op het festival. De komende week worden de laatste puntjes op de ï gezet, zodat de fanfare op 14 november zich van haar beste kant kan laten zien.

Het optreden van Polyhymnia staat gepland om 12.15 uur in de grote zaal van de Tamboer. Deze zaal biedt plaats aan maar liefst 800 personen, dus een ieder is van harte welkom om van dit optreden te komen genieten. Op deze dag presenteren, naast Polyhymnia, een viertal fanfares uit Drenthe en Groningen zich, evenals de brassband uit Diever. Het programma begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 16.20 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.