emslandse jonge judokas judoen in zwolle

Voor Ruben Falkenburg (Ommen) was het echt de eerste wedstrijd en met een vierde plaats een mooi resultaat. Derde plaatsen waren er voor Bjorn van Marle (Ommen) en Jack Koppelman (Arriën). Op de tweede plaats eindigden Tim Kremer (Balkbrug) en Yara Willems (Beerze). Voor Yara was het extra spannend. Zij is namelijk blind en wist toch een mooie tweede plaats te behalen.

Sportcentrum Emsland probeert jeugdige, beginnende judoka’s te stimuleren om deel te nemen aan dergelijke toernooien. Het is namelijk een goede training en daarnaast is het de beste manier om te leren omgaan met winnen en verliezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.