emsland presteert op nk sambo

Maar liefst negen Emslanders werden Nederlands Kampioen Sambo, te weten Ilse Schepers (-37 kg) uit Ommen, Ferry Pals (-50 kg) uit Hardenberg, Noelle (-53 kg) en Nina (-70 kg) Zandman uit Beerze, Iwan Lubbers (-65 kg) en Lars Brinkhuis (-71 kg) uit Oudleusen, Niek Lamberts (-55 kg) uit Vroomshoop, Dennis van Beesten (-82 kg) uit de Vinkenbuurt en Mike Klepke (-57 kg) uit Balkbrug. Het zilver was voor Lindy Zandman (-43 kg) uit Beerze, Mart Ningbers (-75 kg) uit Ommen en Martijn Grootens (-90 kg) van Ommerkanaal. Anne Pals (-72 kg) uit Hardenberg kwam net naast het podium op de vierde plaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.